Een tikkende tijdbom, scheuren in een vette auto en verkleed zijn als de stoere James Bond; Het kon voor Jorn de Beer niet gek genoeg om zijn perfecte aanzoek in werking te stellen. Terwijl zijn toekomstige een rustig avondje bioscoop werd beloofd begon de film op het witte doek met haar Jorn. Wij waren de gelukkigen om de film voor dit spectaculaire aanzoek te mogen maken. 

In de film krijgt Jorn een tijdbom in handen. Om deze onschadelijk te maken moet hij binnen een bepaalde tijd zijn vriendin bereiken en zij moet ‘Ja’ zeggen op zijn belangrijke vraag. Op het grote scherm ziet zijn vriendin Sanne al deze spannende gebeurtenissen voorbij komen. Wat zij dan nog niet weet is dat de film eindigt in de bioscoop bij de zaal waarin zij op dat moment zit! En dan stapt Jorn ineens écht binnen…

Meestal begint voor ons een bruiloft bij het moment dat het paar op zoek gaat naar een videograaf voor hun mooiste dag. Jorn stapte dus al iets eerder bij ons binnen. Enthousiast dat hij was en met zijn toffe idee konden we dan ook niet anders dan hem te helpen met het filmen van deze toffe video voor zijn aanzoek. Met succes, want de bom is onschadelijk gemaakt door een dikke ‘Ja’ van zijn Sanne.

Check hier de film!

 

 

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *