Lens verloren!

Heb je dat ook wel eens? Doe je een lens-wissel, zet je hem ergens neer en vervolgens vergeet je hem mee te nemen naar de volgende locatie. Precies. Dat overkwam mij op de bruiloft van Jan & Marjolijn.

Een heerlijk vers ontbijtje

De heerlijke geur van verse croissantjes komt ons al tegemoet als wij het appartement binnenstappen waar het bruidspaar Alexander en Graciëlla die nacht geslapen heeft. Een tafel vol met lekkere broodjes, heerlijk beleg en aan beide zijden de enthousiaste kinderen van het paar die ons al snel een overweldigend vrolijk gevoel toedragen.

De nieuwe trouwbeurs!

Er is een nieuwe toffe trouwbeurs: Jullie Feestje! De beurs vindt plaats in het weekend van 9 en 10 oktober en kenmerkt zich door haar verfrissende uitstraling: Een te gekke locatie, supergave leveranciers, coole workshops én een geweldige bruidstuin!

Het complete pakket

Ze staan al een tijdje op onze ‘inspiratie’ pagina: De meiden van You are Beloved. Twee zussen die heerlijke warme en frisse fotografie kunnen verzorgen tijdens jullie bruiloft! Omdat de meiden qua stijl ontzettend goed bij ons passen en wij erg fijn met ze kunnen samenwerken hebben we besloten onze krachten te bundelen.

Een tikkeltje vroeg 

Vol enthousiasme komt hij de hoek om in zijn blitse Volvo P1800. Een brede glimlach en een stoere zonnebril geven hem al snel een James Bond look. Hij is op weg naar een missie, op deze lenteachtige, mistige ochtend op 10 april. IJsselmuiden is nog in staat van ontwaking.