Zijn jullie op zoek naar meer hulp of inspiratie om jullie bruiloft onvergetelijk te maken? Met deze partners werken wij altijd graag samen!

Klik op de foto om direct naar de website van de bijhorende vendor te gaan!

You are Beloved

 

Op de website van You Are Beloved proef je direct de stijl die de twee zussen in alles laten doorklinken. Warme en frisse fotografie zorgen altijd voor een prachtig resultaat. Qua stijl past You Are Beloved heel goed bij ons en wij vinden het dan ook heerlijk om met deze twee dames samen te werken. Ze hebben oog voor detail en weten dat prachtig in beeld te brengen tijdens een shoot. Persoonlijk contact staat centraal, waardoor het voor jullie als aanstaand bruidspaar fijn is om You Are Beloved erbij te hebben tijdens jullie bruiloft. Check ons pakket "Dit is Liefde" om ons & You Are Beloved tegelijk te boeken!

We are Golden

 

Voor alle aanstaande bruidsparen die geen genoeg kunnen krijgen van alle mooie inspiratie op weddingblogs en Pinterest is er goed nieuws. Al die schattige decoratie en leuke versierinkjes zijn ook te realiseren op jullie eigen bruiloft. We Are Golden heeft een geweldig assortiment dat jullie bruiloft compleet maakt. Bordjes, rietjes, vlaggetjes, stempels, photobooth props, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het op We Are Golden. Wij worden er in ieder geval helemaal blij van als we de leuke foto's op de website zien die tonen wat er allemaal mogelijk is!

Manoah

Manoah

 

Een mooie dag wordt nog beter als er ook mooie muziek bij is. Die mooie muziek is een garantie met Manoah op je bruiloft. Zoë zingt als Manoah de sterren van de hemel. Terwijl Zoë zichzelf begeleid op de gitaar, kun je als bruidspaar wegdromen bij de sprankeling van haar mooie stem. Uniek is het stukje styling dat automatisch meekomt met Manoah. En dat past volledig bij de stijl die wij in onze videografie naar voren halen. Neem een kijkje op haar website en ervaar zelf wat we bedoelen!

Het Trompenhuis

Het Trompenhuis biedt prachtige fotografie tijdens jullie bruiloft. We hebben samen met de fotograaf Alexander op bruiloften samengewerkt en dat was altijd een prettige ontmoeting. Daarnaast heeft het Trompenhuis alle fotografie verzorgd die je op deze website terug vindt! Super tof dus. 

Monkeybooth.nl

Hier was Monkeybooth op het te gekke verjaardagsfeest van ons filmbedrijf Klei!

 

Hoe leuk is het om je gasten naar huis te laten gaan met een tastbare herinnering aan jullie feest! Jasper maakt dat mogelijk met zijn Monkeybooth. Wanneer jullie voor een photobooth kiezen, heb je tal aan opties en mogelijkheden. Met de Monkeybooth haal je echter de best mogelijke beeldkwaliteit in huis en dat is toch wel iets waar wij als videografen voor zwichten!