Corsages, hoe zit het nou?

Bij mannen moet de corsage omhoog toch? Of was het omlaag? Dragen vrouwen ook een corsage? Wij komen regelmatig op bruiloften en horen altijd dit soort vragen. Dus we vonden het tijd worden om deze en andere vragen te beantwoorden. Ik zal in het kort vertellen wat de “regels” zijn wat betreft corsages. Maar regels zijn er om gebroken te worden, dus als jij je corsage anders wil dragen, moet je dat vooral doen.

The chic wedding

Hallo! Lisa van Dijk hier! Gister was mijn eerste stage dag bij Blijdatzijnwij. Ik had geluk, want mijn eerste dag was gelijk een bruiloft filmen! Eerlijk gezegd vond ik dat erg spannend, want dit was mijn eerste keer ècht filmen, niet zomaar voor school maar meteen voor het “eggie”.

Een aanzoek om van te dromen

Een tikkende tijdbom, scheuren in een vette auto en verkleed zijn als de stoere James Bond; Het kon voor Jorn de Beer niet gek genoeg om zijn perfecte aanzoek in werking te stellen. Terwijl zijn toekomstige een rustig avondje bioscoop werd beloofd begon de film op het witte doek met haar Jorn. Wij waren de gelukkigen om de film voor dit spectaculaire aanzoek te mogen maken. 

Een doosje vol geluksmomentjes

Box ouwe! We hebben iets nieuws. Vanaf nu kunnen we jullie prachtige video leveren in de ‘Blije Box’. Een doosje vol geluksmomentjes.De video kon al geleverd worden op een usb’tje, maar laten we wel wezen, zo’n klein dingetje is verdraaid snel te verliezen. Dat moet beter kunnen, dachten wij.

A lovely day

Het lijkt onmogelijk, maar we hadden geen vliegtuig nodig om aanwezig te mogen zijn bij een Amerikaanse bruiloft. Deels dan, want zowel het grootste deel van de gasten als de locatie was gewoon Nederlands. De Brabantse Liza heeft tijdens een trip met vriendinnen naar San Francisco de liefde van haar leven ontmoet. Dyami. 

Een koninklijke balkonscene 

In het kleine plaatsje Tuk, in de buurt van Giethoorn heerste een volledige rust op de ochtend van 17 april. Hier en daar een vogeltje, een zuchtje wind door de typische Nederlandse straatjes en wat ochtendmensen die zich al waagden voor een kleine fietstocht. Het goedemorgen klinkt zacht, de straten van Tuk ontwaken.