Carsten Zoon

Ik begin al voordat jullie dag begint! Ik zorg dat alle draaiboeken uitgeprint zijn en dat we alles bij ons hebben om niks van jullie dag te missen. Tijdens jullie dag zal ik als cameraman proberen om alle mooie details te vangen zodat de sfeer van de dag te voelen is tijdens het terugkijken van de beelden. Wanneer we met zijn tweeën verschijnen zal ik soms ook de Same Day Edit verzorgen. Het is altijd fantastisch om ’s avonds samen met jullie en de andere gasten terug te zien hoe jullie dag begon.

Joey Tang

Als regisseur zorg ik ervoor dat alle mooie momenten gefilmd worden. Ik houd tijdens jullie dag het draaiboek scherp in de gaten zodat we niets missen. Wanneer we met zijn tweeën verschijnen zal ik zelf ook als cameraman optreden en assisteer ik waar nodig met de montage voor de Same Day Edit. Wanneer we met zijn drieën verschijnen zal ik vooral na de ceremonie een camera overnemen van één van mijn collega’s. Bovenal ben ik op een draaidag bezig met genieten. Van alles. Van jullie.

Matthias Lycklama à Nijeholt

Als cameraman en editor ben ik er vanaf het begin bij om jullie prachtige dag vast te leggen. Ik laat me inspireren door de locatie, mensen en ambiance, om steeds weer nieuwe en verfrissende beelden vast te leggen. Na de ceremonie leg ik de camera weg en kruip ik achter de laptop. Vanaf dan begint een uitdagende en eervolle taak. De Same Day Edit. Mijn doel is om jullie ’s avonds al een prachtige impressie van het begin van de dag te laten zien.