Jullie Feestje

Het begon allemaal met een tag op Facebook. Ene Eline zocht een videograaf die actief was in de bruidsbranche. Waarvoor, dat was nog geheim. Zonder te weten waar dit naartoe zou gaan, zochten we contact. Zo ontmoetten we Eline en Gerina, een sprankelend duo met een ambitieus plan. Ze wilden hun eigen bruidsbeurs gaan starten.  

Daar word je blij van

Vol trots zitten ze daar, Dyami en Liza. Op 2 mei dit jaar stappen zij samen in het huwelijksbootje. Op de Love & Marriage beurs kwam Liza met haar vriendinnen op onze stand terecht. Na een zitje in de ballenbak was ze dolenthousiast en wilde eigenlijk wel zo’n hele gave video van haar bruiloft hebben!

De eerste stapjes

Lachend lopen ze naar binnen. Zij kijkt wat zenuwachtig naar hem, hij geeft haar een geruststellende blik. Ze mengen zich in een grote groep mensen die omringd wordt door hippe beats, glanzende ringen, prachtige jurken en strakke pakken. Ze zijn verliefd en zetten vandaag stapjes op het pad dat leidt naar hun mooiste dag. Een enthousiaste jongen springt ze tegemoet: “Welkom op de Love & Marriage beurs!”