De Blije Box

Het trouwalbum, maar dan met bewegende beelden.

Een doosje vol geluksmomentjes. Om jullie aandenken compleet te maken is er de blije box. De tastbare box bevat een DVD en een USB met jullie trouwfilm. Passend in de brievenbus, zo groot als een boek en makkelijk op te bergen in de boekenkast.

Blij box prijs

Shiny!

Deze mooie verschijning zit in de blije box. Bling Bling!
Het is een ultra-thin Flash drive met 24-karaats vergulde behuizing. Die willen wij onze bruidsparen geven, dachten wij meteen. Er kan 8GB op, genoeg ruimte voor nog wat meer bestanden dus. Hello future!

Handy!

Ook deze DVD zit in de blije box. Niet zo fancy als onze USB, maar wel zo handig om te delen met je familieleden. Samen terugkijken op de bank. Gezellig!

DVD

Box ouwe!

Ja tik hem aan, want we hebben ervoor gekozen om met deze blije box niet alleen een bruidspaar blij te maken, maar ook de natuur. Het karton wordt voor 80% gemaakt uit gerecycled karton en de overige 20% bestaat uit nieuw karton. Deze komen vooral van de bomen in de ecologisch beheerde bossen in Scandinavië. Hier worden voor iedere gekapte boom altijd twee nieuwe bomen teruggeplant. Daar zijn we blij mee!  🙂